GÆSTEBOG

Tak fordi du besøger Edderkoppens hjemmeside. Du kan skrive hilsener, stille spørgsmål mm.

14-06-2014

Familien Rasmussen

Hej Kate og Kim..
Uha hvor er det længe siden Niklas måtte sige farvel, og starte i børnehave. Vi så lige Kim idag, og jeg kunne mærke at jeg blev helt misundelig på de børn i har nu.. Vi elskede at komme i jeres hjem, og som Niklas uden tvivl opfattede
som sit andet hjem.. Vi har aldrig fortrudt en eneste gang at vi valgte jer!!
Tværtimod er jeg dybt taknemmelig for den gode start i har givet Niklas. Han elskede at være ved jer, og udviklede sig i raketfart. I gør et kæmpe stykke arbejde, og jeg har
til dato ikke mødt en dagpleje som er så engageret, energisk, målrettet, kreativ, og HJERTEVARM...
At få en dagpleje som jer er den største gave man kan give sit barn...
Tak.. Og alt mulig held og lykke i fremtiden..
Hilsen Familien Rasmussen

11-06-2014

Betina Solberg Hell

Kære Kate & Kim.
Vi vil gerne sige jer 1000 tak for den dejlig måde I er på overfor Andreas og os som familie. Nu har Andreas snart været hos jer i 2 år, og vi har bestemt ikke fortrudt vores valg. I forstår at se vores lille dreng som den vild basse
han er, men I har også forståelsen for den følsomme dreng han er. Vi som forældre har altid haft fuld tillid til jer og vi ved hvor kompetente I er i arbejdet med vores børn. Vi sætter stor pris på at I har fokus på årets højtider, sang, leg, alle de skønne
udflugter I er på med børnene ja vi kan blive ved....:-) Så tak fordi I er som I er - verdens bedste dagpleje...:-) Kærlig hilsen Mikkel & Betina

Hjemmeside 10-12-2012

Dianas barn

tak for en rigtig fin hjemmeside, den giver et hurtigt og nemt overblik i søgningen efter en privat dagpleje.

Hjemmeside 07-02-2012

PrivatStordagplejeOdense - Jens Martin Secher

Hej. Faldt over hjemmesiden, som bestemt er en hilsen værdig. :-) Mvh Gitte og Martin

Hjemmeside 07-02-2012

Privat Dagpleje Danmark

Hejsa. Flot hjemmeside. Ville lige kigge forbi og samtidig sende en personlig hilsen til de private passere.

Hjemmeside 24-10-2011

Mia Jensen

Rigtig god informativ side :) Skal i pædagogpraktik snart og det ville være meget nemmere at vælge en plads hvis alle havde en hjemmeside ligesom I har :)

20-05-2011

Camilla Martensen

Hej Kate og Kim!!. Har lige været inde og se de sidste nye billeder, hvor er de bare gode:-). Der er ingen tvivl om, at vi har verdens bedste dagpleje!!!. I forstår virkelig at råhygge om vores børn, og jeg føler mig utrolig priviligeret over, at have sådanne søde og kompetente personer som jer, til at tage sig af min lille rod;-). Hun holder utrolig meget af jer og det bliver en sorgens dag, når hun engang skal i børnehave... Men i skal i hvertfald have stor tak for at være som i er!!!

Hjemmeside 14-12-2010

Gitte Secher

Hejsa.

Sikke en flot hjemmeside og et fantastisk job du har. Jeg er selv startet som privat dagplejer i Fraugde ikke langt fra Odense centrum. Der er ikke noget bedre job end at være dagplejer.

Ønsker dig alt muligt held og lykke.
PS, du er velkommen til at kigge forbi på min side også og lægge en hilsen.

Mvh
Gitte Secher

04-09-2010

Bent Pedersen

Tak for en super dejlige sommerfest, og tak fordi vi måtte komme med.

Nu var det så sidste gang at vi var med til fest i Edderkoppen og det er trist, men Thea er jo kommet i fuld gang med sin børnehave tilværelse, så alt har en ende.

Vi vil her på falderebet endnu en gang sige en milliard million tak fordi i har beriget vores datter med så mange færdigheder - og så vil vi ønske Edderkoppens Børneunivers alt mulig held og lykke fremover. Og til Jer forældre, hvor er Jeres børn heldige, for de er medlemmer af Edderkoppens spin.

Og stjerne vil altid lyse over Jer!!

14-07-2010

Bent

Så blev det farvel tid for Thea - det er vemodigt for os at sige farvel. Kære Kim og Kate I har altid været der for vores datter - I er og bliver unikke for vores børn - Thea har udviklet sig kolosalt hos Jer, i Jeres varme børneunivers. Thea har så mange brugebare ting med med fra Jer - vi er Jer dybt dybt taknemmelige for Jeres måde at "opdrage" vores børn på. Vi håber at rigtig mange børn må kommer i Jeres "hænder", for det bliver børnene godt rustet af. Ja vi kunne blive ved, men kort fortalt EDDERKOPPEN er ALT.

05-07-2010

Niklas far

Hej Kate & Kim

Tak fordi i passer så godt på vores guldklump, i er fantastiske... :)

Hjemmeside 20-05-2010

Ida

Hej Kate og Kim. Tak fordi I gør et så fantastisk stykke arbejde. Jeg er aldrig i tvivl om at Niklas har det super godt hos jer. TAK fordi I er lige præcis som I er, og fordi vi fik lov til at få verdens bedste dagpleje.. Hilsen Niklas og Ida

26-02-2010

Bent Pedersen

Hej igen Edderkoppen!

Tak for en super fin fasterlavnsfest, hvor er det dejligt at vi som forældre også får lov til at opleve vores børn sammen med Jer.

Det er også dejligt at følge, hvordan vores unger udvikler sin positivt og er glade for deres to store "legekammerater". Det hele føles bare så naturligt i Jeres Børneunivers Edderkoppen.

For Thea begynder der snart en ny tid med børnehave, men vi er ikke tvivl om, at hun vil klare det, fordi hun har fået en god ballast med fra Edderkoppen. Vi - og Thea - vil med garanti komme til at savne Edderkoppen, som er blevet et fast positivt greb i vores hverdag.

Pas nu godt på Edderkoppen, for den er guld værd for børn og deres forældre.

28-12-2009

Bent Pedersen

Kære "Edderkoppen"!

Så er 2009 ved at rinde ud og snart tager vi hul på 2010.

2009 vil blive husket for at "Edderkoppen" så dagens lys - og det er vi som forældre til Thea super glade for. Tak for Jeres indsats og rigtig godt Nytår og fortsat god vind med Jeres fantastisk "Børneunivers".

04-11-2009

Bent Pedersen

Kære "Edderkoppen"

Tak fordi i kom på besøg på Thea´s 2 års fødselsdag. Det var rigtigt hyggeligt - og dejligt med alle de "unger" - både store og små - også dejligt at "jeres" lille ny Noah var med - jeg er helt sikker på at alle både børn og voksne syntes det var nogle dejlige timer.

Sidst men ikke mindst tak for gaven til Thea.

25-10-2009

Bent Pedersen

Øhh ... der skulle står ...barn/børn OG forældre .....

25-10-2009

Bent Pedersen

Så gik de to første måneder for Thea i "Edderkoppen" - hvor tiden dog flyver afsted - og vi kan altså ikke rose Jer nok. Vi har fået en total harmonisk pige, som har lært rigtig mange ting hos Jer. Hun glæder sig hverdag til at komme hos Jer. Én anden ting er Jeres totale gæstfrihed og hjælpsomhed. Dejligt at både barn/børn altid er velkommen i "Edderkoppen".

Forsat god vind og hip hip hurra for "Edderkoppen"

29-09-2009

Kate & Kim

Hej Allesammen
Tak for alle jeres søde hilsner det varmer jo altid.... med rare ord.

Vi vil også takke jer alle for en hyggelig sommerfest.

Kim & Kate
Edderkoppen

27-09-2009

Bent Pedersen

Kære ”Edderkoppen”

Tak for en dejlig og hyggelig familie dag, som I havde arrangeret i går. Dejligt at se de andre børns forældre og søskende samt ”Edderkoppens” fast boende voksne og børn. Dejligt at vi kunne lege, spille, spise i Jeres børneunivers.
Tak for Jeres gæstfrihed og Jeres altid gode humør
Vi glæder os allerede til næste fest …..


Thea, Christina og Bent

Hjemmeside 06-09-2009

Melissa Straarup

Thank you so much for taking great care of Makayla.She really loves coming to stay and play.

03-09-2009

Bent Pedersen

Kære Kim, Kate, ungerne og "Edderkoppen"!

Så gik den første ugen, hvor Thea har været i dagpleje hos Jer - og uden at lyve, har det været hendes bedste uge indtil nu. Som I ved havde Thea én meget besværlig tid i det kommunale system. Hun blev slået, bidt o.s.v. af et andet barn, hvilket skabte trods og en lille indesluttet pige --- Det er heldigvis vendt. Vi har fået vores "Trolle" tilbage på sporet - hun er glad, harmonisk og udadvendt igen - dette bærer I en stor del af æren for. Den fredfyldthed og tryghed med børnene i højsæde i Jeres "Edderkop" burde alle børn opleve.

Vi glæder os til festen/aktivitetsdagen sammen med Jer, børn og de andre forældre senere på måneden.

Christina & Bent

02-09-2009

Birgit mogensen

Kære "Edderkoppen". Hvor er det dog nogle dejlige billeder, I har lagt ind på jeres hjemmeside. Jeg nyder, som mormor, at gå ind og kigge på billeder af både mit barnebarn (Thea)og de andre børn og se, hvor dejligt de har det i jeres dagpleje. Efter at have set omgivelser og rammer, hvor børnene opholder sig, ville jeg ønske jeg var barn igen, for så ville jeg vælge at være hos jer. Jeg glæder mig til at se flere billeder fra jeres fantastiske hverdag.

Hilsen Birgit Mogensen

09-07-2009

Anja Kunz Larsen

Hvis vi havde sådan en dagpleje her i Herfølge ville jeg slet ikke være i tvivl om hvor mit barn skulle hen.... Og det er vildt billigt! Måske skulle man flytte!
Bare jeres hjemmeside oser af overskud og hygge.
Held og lykke med det.
Mange kærlige hilsner og kram fra familen Kunz Larsen

04-07-2009

Kate Hansen

Hej Nikolaj og familien.

Mange tak for de rigtige søde ord.....
Ja nu er der ikke mange dage til at vi skal sige farvel men jeg håber da jeg ser dig engang imellem min lille krudtugle. Jeg vil savne vores morgenmadshygge sammen.
Du må have held og lykke i børnehaven...........
Til Randi og Michael tak for lån af jeres dejlige dreng.
Mange knuse Kate
Ps skulle hilse fra Kim, Mads, og Nikoline

04-07-2009

Randi Michelsen

Hej Kate og familie.
Vi vil gerne sige tusind tak fordi I er sådan nogle fantastiske mennesker. Altid rare, glade og ernergiske, hvor man som forældre for en god oplevelse af at børnene trives godt i jeres samvær.
Jeg kan derfor stærkt anbefale Kate og hendes familie som en god fremtidig dagpleje.
Kærligst Hilsen Nikolaj og hans familie :0)